از بین ترکیبات اسپرسو و انواع قهوه من خودم لاته رو از همه بیشتر دوس دارم چون یک فنجون گرم از این نوشیدنی دل چسب میتونه عصر یه روز بارونی و پاییزی رو برام دلچسب تر کنه، واسه تهیه این نوشیدنی به یک شات اسپرسو به علاوه شیر بخارپز و تنها کمی کف نیاز داریم همچنین میشه به دلخواه اونو ساده یا با افزودنی مثل وانیل میل کنیم من در اینجا به شما یاد میدم که چجوری یه لاته خوشمزه و حرفه ای درست کنید و از نوشیدن اون لذت ببرید.
یک شات اسپرسو رو داخل یک لیوانه مخصوص لاته بریزد سپس بازوی بخار دستگاه اسپرسو ساز خود را تمیز کنید.
حالا مرحله بخارپز کردن یا همون فوم گیری شیر هستش.
1/3 شیر را داخل ظرف شیر بریزید سپس شروع به کف دار کردن شیر کنید بعد از آن یک ضربه آرام به کف کوزه بزنید تا حباب گیری بشه و هواش از بین بره حالا نوبیتم باشه نوبت ریختن شیر روی اسپرسو هستش این حرکت رو باید از یه فاصله نسبتا بالا ازلیوان خود شروع کنید و کم کم کوزه رو به سمت سطح لیوان نزدیک کرده و در عین حال زاویه شیب کوزه و لیوان رو نسبت به هم تند کنید و حواستون باشه که باید یک لایه کم از کف شیر روی لیوان رو بگیره یکی از تفاوت بین لاته و کاپوچینو همین مقدار کف و فوم روی اون هستش.
در یک فنجان کاپوچینو نسبت اسپرسو، شیر بخار پز و کف مساوی هستن یعنی دقیقا هر کدوم به نسبت یک سوم استفاده میشن اما داخل یک لیوان لاته یک سوم اسپرسو و دو سوم شیر هستش و همچنین یه لایه نازک از فوم شیر روی اون میاد.
همچنین کاپوچینو واسه اینکه شیر کمتری نسبت به لاته داره ، طعم اسپرسو در اون بیشتر حس میشه چون نسبت کفش بیشتر از شیر کاپوچینو کالری کمتری نسبت به لاته دارد چون شیر کمتری داره شما حتی میتونید از شیر های دیگه که چربی کمتری دارن یا کلا چربی ندارن استفاده کنید مثل شیر بادام یا شیر نارگیل.