کاپوچینو مثل لاته درست میشه ولی با کف بیشتر، در انتها روی آن پودر کاکائو یا دارچین بپاشیم. کاپوچینو رو به جای شیر با خامه هم میشه درست کرد.
این نوشیدنی پرطرفدار که هنر باریستا رو به نمایش میزاره یک قهوه ایتالیایی هستش که نسبت اسپرسو و کف شیر و شیر بخار پز با هم برابرند، لایه میکروفرم آن از لاته ضخیم تر است.
در ایتالیا کاپوچینو به معنی کلاه کوچک است.
در اینجا طرز تهیه کاپوچینو رو در اختیارتون میزارم. برای آشنایی بیشتر با مدل های دیگر و طرز تهیه آنها به بخش انواع قهوه موجود در سایت مراجعه کنید.
بطور خلاصه کاپوچینو ترکیب اسپرسو و شیر میباشد که سطح روی اون پر از کف باشه، میتونید اسپرسوی مورد نیاز رو به دو روش درست کنید یا با دستگاه مخصوص اسپرسو ساز و یا با دستگاه موکاپات که در قسمت اسپرسو طرز تهیه اون رو توضیح دادم و میتونید به قسمت مربوط مراجعه کنید،یک شات اسپرسو رو داخل فنجان میریزیم بعد از آن شیر بخارپز رو (طرز تهیه شیر بخارپز رو در ادامه به طور کامل بهتون توضیح میدم) روی اسپرسو میریزیم یک سوم باقی مانده لیوان را با کف شیر پر میکنیم حالا می تونیم با هنر خودمون با همون شیر تزیینش کنیم یا با پودر قهوه و دارچینی که روش میریزیم بهش یه رنگ و لعابی بدیم.
حدود یک سوم پارچ فلزی مخصوص رو شیر میریزیم بعد در حد چند ثانیه بخار رو باز میکنیم تا آب اضافی خارج بشه بعد ظرف شیر رو میبریم داخل میله و عملیات داغ کردن و کف دادن شیر رو شروع میکنیم وقتی حجم شیر زیاد شد و کف کرد ظرف رو بیرون بیارید حواستون باشه ک خودتو ظرف رو نچرخونید بزارید شیر گردش طبیعی خودش رو داشته باشه و بخار آب باعث میشه حجم شیر ما زیاد بشه و شیر حالت فومی به خودش بگیره و در نهایت با پایین بردن ظرف میتونیم کف ایجاد کنیم .
اگه شما کاپوچینو خور هستید ولی نه دستگاه اسپرسوساز دارید و نه موکاپات در نهایت میتونید پودر کاپوچینوی آماده رو از بیرون تهیه کنید و بریزید داخل فنجان و فقط لازم است آب جوش را آماده کرده و به آن اضافه کنید.