قهوه آفوگاتو چیست؟
Affogato در ایتالیا یعنی غرق، در زبان ایتالیایی این لغت یعنی بستنی در اسپرسو در حال غرق شدن است نه اسپرسو نه دربستنی همینجوری که میبینید کلمه “affogato al caffè” (“غرق در قهوه”) معنی میدهد.
این دسر ریشه ایتالیایی داره اما در استارباکس آمریکا هم به عنوان یک نوشیدنی محبوب در منوی کافه ها جا باز کرد .
بعد خوندن این مطلب به راحتی آب خوردن میتونید این دسر قهوه رو که ترکیب خیلی ساده ای داره درست کنید.
ترکیب طعم تلخ، سردی و شیرینی باید جالب و دلچسب باشه پس در ادامه مطالب با من همراه باشید.
واسه درست کردن دسر قهوه آفوگاتو شما به یک یا دو شات اسپرسو تازه دم شده به همراه یک یا دو اسکوپ بستنی وانیلی احتیاج دارید.
وای که چقدر این قهوه خوشمزست تصور کنید بستنی و قهوه چه طعمی میشه؟
افوگاتو ساده ترین دسری هست که تا امروز من دیدم ولی یه سری نکات داره که اگه رعایت کنید طعمش فوق العاده میشه.
ابتدا لیوانتون رو خنک کنید میتونید میتونید از لیوان مخصوص دسر هم استفاده کنید.
اسپرسو رو همون موقع تازه دم کنید،سپس مطمئن باشید که بستنی شما کاملا سرد هستش اگر میخواید موقع اضافه کردن بستنی به قهوه آب نشه میتونید حتی اسپرسو رو هم ابتدا خنک کنید سپس یکیا دوتا اسکوپ وانیلی هم داخلش اضافه کنید و روی دسر رو با انواع مغزیجات مثل گردو بادام یا ترافل شکلات و خامه فرم گرفته تزئین کنید
در کشور ایتالیا این دسر رو معمولا بعد ناهار یا بعد از شام میخورن ولی مصرف قهوه در شب باعث میشه بدخواب بشید از قهوه بدون کافئین استفاده کنید.
بنظر من خوردن این دسر از انواع قهوه هم توی یه روز گرم تابستونی خیلی میچسبه هم توی یک شب زمستونی و یک نوشیدنی ترکیبی خوشمزه بر پایه اسپرسو حساب میشه که هم داخل منوی کافیشاپ ها میبینید و هم اینکه دسر مناسبی برای مهمان های ویژه می باشد.